VYDEX ANIMAL HEALTH (UK), produsele care se "simt"!

Miercuri, 11 iunie 2014 • 12477 vizualizari

 

Vydex ASCORBIVITE (200g)

Pret: 50 lei

Ascorbivite este un supliment concentrat, special conceput pentru a spori aportul nutritional zilnic al porumbeilor.  Solubil, usor de administrat, poate fi folosit in combinatie cu Entrodex.

 

Mod de administrare:

5g (1 masura) la 1 litru apa sau altenativ, la 450g hrana. A se administra indeosebi inainte sau/si dupa concursurile desfasurate in conditii de temperatura ridicata (canicula).

 

Continut:

Vitamina C pura 

Vydex BREED-RITE (500g)

Pret: 135 lei


O formula speciala, conceputa pentru a mari capacitatea de reproductie si performanta atletica a porumbelului. Nutrietii furnizati de Breed-Rite asigura maturizarea mai rapida, pui sanatosi si mai puternici, precum si un important ajutor in concursurile care necesita un efort ridicat.

 

Mod de administrare:

5g (1 masura) la 450g hrana. Eventual, boabele pot umectate cu uleiul Suprendol.

 

Continut:

Vitamine si minerale, glicogen preformat, polimeri carbohidrati, lucerna pulbere, proteine din peste, vitamina E, extract din scoarta arborelui Yohimbe, extract din scoarta de salcie alba, lecitina, PBAA, minerale organice din alge marine, Tribulus Terrestris, extract de ceai verde.


 


Vydex CARBOSOL (500g)

Pret: 75 lei

Carbosol este un produs solubil, un energizant cu eliberare intarziata, ideal pentru porumbei in zilele premergatoare concursului ori in situatii cu cerinte mari de efort.  Administrarea carbohidratilor pe care ii contine Carbosol, poate mari capacitate de rezistenta cu 33% si nivelul de glicogen din sange cu pana la 50%. De asemenea, contine creatina si carnitina. Poate fi folosit cu succes si la recuperare, dupa intoarcerea din concurs.

 

Mod de administrare:

10g (2 masuri) la 1 litru apa. Inainte de masa. Timp de 2 zile inainte de imbarcare. Poate fi folosit in combinatie cu Entrodex si Ascorbivite.

 

Continut:

Amidon din porumb hidrolizat enzimatic partial, polimeri carbohidrati, creatina, carnitina (vitamina C ca antioxidant).

 

 

 

Vydex ENTRODEX Probiotic (650g)

Pret: 145 lei


 

Vydex Entrodex este un probiotic care contine bacterii benefice garantate. Entrodex contine 4,5 miliarde bacterii benefice Enteroccocus Faecium per gram! UNICAT pe segmentul probioticelor!

In plus, contine vitamina A, D, compexul B, electroliti, carbohidrati. Perfect solubil, usor de administrat. Rezultate miraculoase in sezonul de reproductie, concursuri, la intarcarea puilor, dupa tratamente, in prevenirea bolilor precum salmoneloza, adenoviroza, colibaciloza, coccidioza, etc.


Mod de administrare:

5g (1 masura) la 1 litru apa sau 500g hrana. Eventual, boabele pot umectate cu uleiul Suprendol.

 

 

 

Vydex JET STREAM (500g)

Pret: 90 lei


Jet Stream este, probabil, cel mai complex produs pentru porumbei fabricat vreodata, un supliment esential care imbunatateste vizibil si rapid performanta la concursuri si ajuta la recuperarea post-cursa. Creste nivelul de energie disponibila pentru rezistenta si stamina, precum si puterea. Contine agenti anticatabolici, care previn daunele si inflamatiile muschilor cauzate de concursuri, promovand recuperarea rapida si dezvoltarea musculaturii. Adaosul de electroliti are menirea sa combata deshidratarea.


Mod de administrare:

20g (4 masuri) la 1 litru de apa. De preferat ca intai sa se amestece in putina apa calduta pentru o dizolvare perfecta.


Continut:

polimeri glucidici, sirop de glucoză uscat, creatina, N-dimetilglicina HCL, vitamina C, L-carnitina, beta-caroten, caseinat de calciu, biotina, histidina, L-metionină, acid gama amino butiric, vitaminele B.

Electroliți: clorură de calciu, clorură de sodiu, clorură de potasiu, sulfat de magneziu.

Aminoacizi (esențiali): izoleucina, leucina, valina, triptofan, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, BCAA.

Aminoacizi (neesențiali): cisteina, tirozina, arginina, histidina, alanina, acid aspartic, glutamina, glicina, prolina, serina.

 

 

 

Vydex CREATINE 100% pura (450g)

Pret: 65 lei

 


 

Monohidratul de creatina VYDEX este vital pentru transferul de energie catre celule, îmbunătățind nivelul de energie și rezistența. De asemenea, înhiba formarea acidului lactic, previnind durerea și crampele musculare. Un aport regulat de monohidrat de creatina va crește puterea și performanța fizică a unui porumbel.


• 100% creatină pură
• Îmbunătățește puterea, performanța și rezistența


Mod de administrare:

Doza de încărcare: primele 5 zile, 20 g / 500 g hrana.
Dozaj de întreținere: 5 g / 500 g hrana, de preferat zilnic.

 

 

 

Vydex SUPER 6 (760g)

Pret: 125 lei


Vydex Super 6 este un supliment unic, 6 in 1, care contine:

Prebiotice
Probiotic
Vitamina C
Supliment multivitaminic
Energizanti
Electroliți și minerale

Formula Super 6 combina numeroase suplimente nutritive vitale, creste nivelul de sanatate și de energie la porumbei. Este deosebit de util pentru crescatorii fara mult timp liber, Vydex Super 6 furnizand un numar important de vitamine, minerale, electroliti, probiotice, intr-un singur produs, complet, usor si rapid de admnistrat.


Mod de administrare:

10 g (2 masuri) la 1 litru apa.

 

 

 

Vydex SUPRENDOL (500ml)

Pret: 55 lei


Vydex Suprendol este un amestec de uleiuri, proiectat pentru a sustine cerintele energetice ale porumbelului. Formula sa este special conceputa pentru a optimiza si de a spori viteza, rezistenta si performanta generala. De asemenea, este un supliment vital in momentele cu cerinte energetice foarte sporite, inclusiv naparlire, reproducere si boala.


Mod de administrare:

5 ml (1 masura) la 450g hrana, in special in sezonul concursurilor de fond si maraton. 

Pentru comenzi:

SC PIGEON BYBY SRL

Liviu Stefanescu - Tel: 0760256823

Bibi Stefanescu - Tel: 0723345543 (Whatsapp)

Email: pigeonbyby@yahoo.com

Plata: ramburs

Expediere: FAN CURIER. Comenzile plasate pana la orele 12.00 vor fi expediate in aceeasi zi!

KASKADORU
RIMINI OLR
BGR 2019
BFP 2019
agr 2016
FIVE STAR 2018
vydex
myloft
Extrem One Loft Race
stanescu&dobre
SCMDPR