Login

E-mail:
Parola:

round

Licitatii active

round

Licitatii terminate

round

Newsletter

Inscrie-te ca sa primesti noutati!

round

Contact

contact

Bibi Stefanescu

004(0)723345543

pigeonbyby@yahoo.com

round

FRATII GEORGESCU - Romania / Licitatie totala reproducatori / Partea 1/2 (Inchidere: JOI, 29.11.18, 21:00)

 

 

 

 

Licitatia curenta, alcatuita din 2 parti, cuprinde porumbeii de reproductie ai lui Doru Georgescu - Targoviste, Dambovita (parte al tandemului Fratii Georgescu), precum si produsi ai acestora.

Doru Georgescu (68 ani) este poate cel mai varstic fan din Romania al competitiei tip columbodrom. Micile probleme de sanatate din ultimii ani, precum si lungile intervale de timp petrecute in Irlanda alaturi de fiul sau si de cei 3 nepoti (unde este si in acest moment, pana in luna aprilie), nu i-au mai permis sa aloce timpul necesar porumbeilor, vazandu-se nevoit sa faca acest pas.

A reusit sa castige 2 finale de columbodrom (Suceava si Plovdiv) si 2 campionate As (Euro Alpin si Corabia) in ciuda faptului ca a angajat putini porumbei, precum si alte rezultate de top la columbodroame cu concurenta foarte puternica. Autodidact, Doru Georgescu a fost mereu la curent cu liniile de porumbei invingatoare la cele mai mari columbodroame din lume, incercand, si de multe ori reusind, sa le introduca in reproductia sa. Spre exemplu, ultima achizitie majora o reprezinta locul 71 As Algarve Golden Race, o splendida femela orig. Mike Ganus US GFL 2015 925, nepoata "Natural" si "Mona Lisa", porumbeii de baza ai familiei Ganus, prezenta si ea in licitatie, impreuna cu mai multi descendenti directi!