Licitatie totala lot reproductie & zbor (minus 2016) HORIA DROSU - Dambovita, Romania / Partea 1 (Inchidere: MARTI, 03.01.17, 20:00)

37 ani impliniti, 37 porumbei in licitatia totala! Horia Drosu, una dintre sperantele columbofile ale judetului Dambovita, a fost nevoit sa ia o decizie foarte grea. Nu din motive de sanatate, probleme familiale sau financiare. Mica sa crescatorie, aflata pe acoperisul unui bloc cu 10 etaje, va fi demolata in februarie - martie 2017. Insa, indiferent de motiv, astfel de licitatii sunt cel mai prielnic prilej de a achizitiona porumbei de valoare! Momentan, porumbeii nascuti in 2016 sunt pastrati, in speranta ca Primaria Targoviste va intarzia demararea proiectului si va avea timp sa concureze un ultim sezon, cu yearlingii. In caz contrar, vor avea aceeasi soarta. Culmea, acest moment nefast vine exact dupa ce, in 2016, Horia isi retrasese cei mai buni zburatori la matca pentru a putea reproduce din ei mai intens.

Porumbeii de baza au fost achizitionati, in principal, de la Andrei Marius si Stefanescu Liviu si Bibi, cu care este bun prieten, cu ultimii fiind chiar coleg de club (Lider Targoviste).  Fin observator, inzestrat cu un simt aparte pentru porumbei, Horia a devenit rapid, cu toate ca a concurat pentru prima data in 2009, unul dintre cei mai redutabili jucatori intre 100-600km din judetul Dambovita (aproximativ 1800 membri activi), atingand apogeul in 2015 prin castigarea 1 nat. UCPR Viteza crescatori, 1 nat. Demifond Crescatori, 1 nat. As-porumbel UCPR General, 1 nat. As-porumbel UCPR Demifond Yl, 1 nat. UCPR As-porumbel Viteza Yl., aducand un plus de referinte deja celebrei linii a lui "Olympiade 003".

 

 

 

 

DETALII PLATA & TRANSPORT / PAYMENT & TRANSPORT DETAILS

Nicio licitatie