Login

E-mail:
Parola:

round

Licitatii terminate

round

Newsletter

Inscrie-te ca sa primesti noutati!

round

Contact

contact

Bibi Stefanescu

004(0)723345543

contact@sportcolumbofil.ro

round

Licitatie totala MARIO OFFERMANN - Germania (2017) / Partea 6/9 (Inchidere: MIERCURI, 27.02.19, 22:00)

 

 

Din motive foarte serioase de sanatate, Mario Offermann (Aachen, Germania) se vede nevoit sa renunte la pasiunea si munca sa de o viata. Din acest motiv, licitatia curenta se incadreaza in categoria celor care, in alte imprejurari, nu ar fi existat. Cu alte cuvinte, in aceste circumstante nu tocmai fericite, licitatia ofera posibilitatea vizitatorilor sportcolumbofil.ro sa achizitioneze porumbei care, probabil, nu ar fi fost oferiti spre vanzare niciodata.


Mario Offermann este unul dintre crescatorii de top din Germania la zborurile de maraton nationale si internationale. In pofida faptului ca nu putea aloca mult timp porumbeilor, a reusit multe performante remarcabile, inclusiv castigarea locului 1 International Marsilia femele (vezi articol PIPA) si 1 National Barcelona femele, intr-o concurenta care este considerata cea mai mare din lume. Ulterior, a concurat si in Olanda (Afdeling 4 Limburg), masurandu-si direct fortele cu crescatorii olandezi in cursele NPO, precum si in temutul Z.L.U. (practic aparand in clasamentele concursurilor nationale olandeze).

 


La baza acestor rezultate (vezi Top 100 nationale / internationale) stau porumbei de o calitate extraordinara. Bun prieten cu familia Freialdenhofen, tandemul Janssens-Hausoul, Rudolf Grun, Huub Smeets si altii, Mario Offermann a avut access la pasari de "prima mana", fara de care nu ai cauta la aceste zboruri, porumbei pe care i-a achizitionat sau i-a imprumutat de la acestia. De asemenea, printre introducerile recente, nu indeajuns fructificate, se numara porumbeii de la starul belgian Dieter Ballmann, cu care a operat si cateva schimburi, majoritatea din linia celebrului "Champ" - 1 As-porumbel Europa Barcelona 2011-2012, de la Huub Smeets (fiica "De Bijter") si de la Janssens-Hausoul (fiica 1 International As-porumbel Perpignan 3 ani).

 


Multi dintre porumbeii expusi sunt reproducatori si/sau zburatori dovediti sau descendenti directi din pasari de exceptie, asadar este de prisos sa descriem in multe cuvinte cum arata acestia "la mana". Doar atat: sunt mai mult decat speciali, capabili sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, de la cel mai simplu incepator, pana la cel mai mare campion al Romaniei!

 

Am preferat fotografiile naturale pentru aceasta licitatie, de aceea ne cerem scuze daca unii dintre porumbei nu au fost surprinsi in cea mai stralucita pozitie, acest lucru depinzand atat de starea porumbelului, dar si de rabdarea fotografului din ziua respectiva. Nu uitati sa vizionati videoclipul dedicat fiecarei parti a licitatiei!

 

Porumbeii se afla in Romania, putand fi livrati imediat dupa incheierea licitatiei (vezi detaliile de Plata si Livrare). Au fost deparazitati si vaccinati impotriva paramixovirozei in urma cu 2 saptamani si se afla intr-o stare de sanatate perfecta.

 

Va dorim mult succes! Pentru calitate, niciodata nu este prea tarziu!