BALKANIC GOLDEN RACE NU SE ORGANIZEAZA IN 2020

Luni, 6 aprilie 2020 • 1890 vizualizari

Din cauza situatiei critice provocata de virusul COVID-19, dificultatilor in transportul national si international al porumbeilor si incertitudinii privind durata acestui blocaj, Balkanic Golden Race isi suspenda activitatea pe o perioada nedeterminata.
 
Ionel Dumitru, persoana responsabila cu ingrijirea si pregatirea porumbeilor de la Balkanic Golden, a dat startul unui nou columbodrom in aceeasi locatie (a carei proprietar este), sub denumirea Euro Star Race.
 
Practic, este o varianta Balkanic Golden mult mai accesibila, tiparul de participare fiind identic. Inscrierea unei echipe (5 porumbei) costa 200 EUR, iar activarea 40 EUR / porumbel (dupa 100 km). Locul 1 la finala Nikolaev (550 km) va castiga un consistent premiu GARANTAT in valoare de 10.000 EUR, restul premiilor fiind calculate in functie de volumul de participare.
 
In acelasi timp, clasicul Balkanic Fair-Play Race, aflat la cea de-a 21-a editie, a suferit, de asemenea, mici modificari. Inscrierea unei echipe (5 porumbei) costa 400 EUR, iar activarea 80 EUR / porumbel (dupa 100 km). Implicit, premiile vor fi marite la suma totala garantata de 80.000 EUR! 20.000 EUR pentru castigatorul Finalei (500 km)!
 
Crescatorul care beneficiaza de echipa gratuita la Balkanic Golden, poate inscrie in contul acesteia o echipa gratuita la Balkanic Fair-Play si una la Euro Star.
 
Speram ca modificarile facute, generate de situatia speciala in care ne aflam, sa fie in asentimentul dumneavoastra! Va multumim pentru intelegere si va dorim mult succes!
KASKADORU
RIMINI OLR
agr 2016
FIVE STAR 2018
vydex
myloft
Extrem One Loft Race
stanescu&dobre
SCMDPR