BALKANIC FAIR-PLAY 2017 - Activari, antrenamente

Luni, 24 iulie 2017 • 3073 vizualizari

 

Primul inventar oficial al porumbeilor prezenti si atribuirea inelelor electronice s-a desfasurat pe data de 15 si 16 iulie, ocazie cu care am efectuat si vaccinarea impotriva diftero-variolei. Tinem sa multumim pe aceasta cale lui Pisica Catalin, Dumitru Ionel, Drosu Horia, Purcoi Ciprian, Petrita Leonard si Vladoiu Alexandru pentru ajutorul acordat si operativitatea de care au dat dovada.

 

Perioada in care participantii isi pot activa porumbeii a fost prelungita pana maine, marti, 25.07.2017, orele 20.00, dupa care porumbeii ramasi inactivi vor fi oferiti publicului. FOARTE IMPORTANT! Contravaloarea activarilor porumbeilor care nu vor imbarcati pentru Concursul Nr. 1, va fi dedusa cu ocazia inscrierii la editia BFP 2018 (mai putin porumbeii cu activare gratuita din editia BFP 2016).

Click pentru Lista Activari

 

Datorita mult regretatei interdictii (inca in vigoare) de a desfasura concursuri pe teritoriul Ucrainei, am luat decizia sa amanam pentru o scurta perioada inceperea antrenamentelor. Aceasta restrictie ar trebui sa fie ridicata vineri, 28 iulie, data la care expira termenul de 3 luni de la inchiderea ultimului focar de gripa aviara din Romania. In cazul unui raspuns negativ (putin probabil) din partea autoritatilor ucrainene, directia de zbor va fi reorientata spre sud, cu Finala in Grecia, in vecinatatea localitatii Peplos, pentru o distanta aeriana de 450 km, ruta zburata 4 ani consecutiv de catre BFP, intre anii 2007 - 2010. 

 

Vom reveni cu noutati foarte curand!

Va multumim pentru intelegere!

KASKADORU
RIMINI OLR
BGR 2019
BFP 2019
agr 2016
FIVE STAR 2018
vydex
myloft
Extrem One Loft Race
stanescu&dobre
SCMDPR